Idei de afaceri, modelul Italian

Magazin on-line pentru sucuri detoxifiante presate la rece – Depuravita!

Ce este Depuravita?

Depuravita este noul business online care comercializeaza o gama variata de sucuri presate la rece, shake-uri delicioase,  supe, ceaiuri si ceaiuri detoxifiante.

Sandra Nassina, directorul general al companiei, s-a inspirit din tendinta pietei de a folosi diete bazate pe  sucuri naturale, trend ce a luat amploare in orase ca New York si San Francisco. Ulterior s-a luat decizia de a le introduce pe piata din Italia, mai exact in orasul Milano.

Mastery_presa_la_rece

Care sunt provocarile proiectului?

Pentru a acoperi o cerere mare de sucuri, Depuravita, a implementat si perfectionat  extragerea sucurilor din citrice si tehnologia presarii la rece. In plus, compania intentioneaza sa maximizeze productia prin folosirea unor echipamente functionale la standarde ridicate, sigure si compacte.

Ca orice afacere on-line, livrarea rapida, precisa si in siguranta a produselor este cerinta esentiala pentru succesul afacerii si prin urmare fiabilitatea furnizorilor a fost un alt aspect cheie al proiectului.

Mastery_Speed

Datorita implementarii noilor procesoare industriale de citrice, Speed Pro S Plus si Mastery, prin tehnologia de presare la rece a companiei Zumex, a fost realizata o productie zilnica de aproximativ 1200 sucuri de calitate superioara. Toate aceste sucuri sunt preparate pe loc si livrate clientilor in aceeasi zi.

Pe de alta parte, pentru a incepe o afacere folosind tehnologia noastra, compania  Zumex prin reteaua de distribuitori, ofera un serviciu de consultanta complet si personalizat. Serviciile noastre de consultanta se concentreaza pe imbunatatirea ratelor de productie in functie de cerintele specifice fiecarei retete si de spatiul de productie disponibil al fiecarui client.

Care este modelul de afacere Depuravita?

Depuravita vinde produse consumatorilor finali prin magazinul on-line. De asemenea distribuie sucuri presate la rece, lanturilor de supermarketuri. Printre partenerii companiei se regasesc marci si companii care reprezinta in totalitate calitatea si stilul Italian: centre estetice, hoteluri, magazine de moda,centre de formare etc. Prelucrarea sucului, imbutelierea si captarea sunt efectuate in instalatii profesionale specifice. Apoi, sticlele sunt depozitate direct la temperature scazute pentru a mentine proprietatile sucurilor presate la rece. In acelasi timp, compania, lucreaza in coordonare cu un centru de procesare pentru a extinde conservarea sucurilor, pentru ca timpul de consum sa fie mai lung.

Care este meniul sucurilor presate la rece?

Echipa de nutritionisti a Depuravita a proiectat doua programe complete de nutritie: programul de mentenanta si programul de detoxifiere, pentru a raspunde  diferitelor nevoi si stiluri de viata.

mastery_zumex

“Programele noastre includ toate tipurile de vitamine, minerale si substante antioxidante din fructe si legume. Acestea sunt destinate sa acopere diferite obiective: support energetic, protectie celulara impotriva radicalilor liberi, proprietati antiinflamatorii etc.”

Iti place acest proiect? Te gandesti sa incepi o afacere de vanzare si distributie a sucurilor presate la rece? Contactati-ne si povesiti-ne mai multe despre ideile dumneavostra si bazati-va pe JoGrup – distribuitor oficial Zumex in Romania ca partener strategic!